Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Ανακοινώσεις

Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος “Ψηφιακή Μέριμνα”

Μετά από επικοινωνία με το ΥΠΑΙΘ, δόθηκε το τηλ. 2107000250(Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος “Ψηφιακή Μέριμνα”)για να επιλυθούν απορίες σχετικά με τα voucher.

12 σκέψεις σχετικά με το “Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος “Ψηφιακή Μέριμνα”

  • Καλησπέρα σας, έχω κάνει αίτηση με αριθμό 20145476d1d9 και απορρίφθηκε λόγω
    μη αποδεκτού σχολείου φοίτησης .Τους κωδικούς των σχολείων που μου ζητήθηκαν τους βρήκα
    σωστα από το σύστημα και μετα την οριστικοποίηση που έκανα απορρίφθηκα.
    Τι πρέπει να κάνω τώρα αφού δε μου δίνεται η δυνατότητα καινούργιας αίτησης.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Σελίδου Ιωάννα

    Σχολιάστε
    • πείτε μου για ποιον μαθητή/μαθήτρια ενδιαφέρεστε και θα σας δώσω τον σωστό αρ. μητρώου ή πάρτε τηλέφωνο στο σχολείο

      Σχολιάστε
  • Καλημέρα σας.
    Έκανα αίτηση για τα βαουτσερ των 200 ε αλλά πέρασα λάθος το μητρώο μαθητών και μου απορρίφθηκε η αίτηση μου δεν έχω κάνει αποδοχή της αιτήσεως αυτό πως μπορώ να το διορθώσω είναι κρίμα να το χάσω είμαι τριτεκνη μητέρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Σχολιάστε
    • πείτε μου για ποιον μαθητή/μαθήτρια ενδιαφέρεστε και θα σας δώσω τον σωστό αρ. μητρώου ή πάρτε τηλέφωνο στο σχολείο

      Σχολιάστε
      • Καλημέρα, είμαι νηπιαγωγός με απόσπαση για δύο χρόνια στο εξωτερικό.(Σχολική μονάδα Κύπρου). Εμαθα από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πειραιά, στην οποία ανήκω οργανικά ότι δικαιούμαι να κάνω αίτηση για το voucher. Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνω στην σελίδα να κάνω την αίτηση και βγάζει μια ειδοποίηση ότι δεν μπορώ να κάνω την αίτηση. Θα ήθελα να μου δώσετε οδηγίες τι πρέπει να κάνω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

        Σχολιάστε
  • ΣΤΗΝ ΑΊΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΘΗΚΕ Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ . ΕΠΙΚΟΙΝΏΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΧΟΛΕΊΟΥ . ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΞΈΤΑΣΗ?

    Σχολιάστε
  • Καλησπέρα σας, είμαι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στην ειδική αγωγή σε ΚΕΔΑΣΥ και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής. Δεν δικαιούμαι το voucher των 200€; Κάθε χρόνο δούλευα σε σχολεία ως αναπληρώτρια και φέτος έτυχε να προσληφθω στο ΚΕΔΑΣΥ, ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορώ να υποβάλλω αίτηση; 10 χρόνια που δούλευα σε σχολεία δεν παίζουν ρόλο; Και αν απ’τον Σεπτέμβρη προσληφθω σε σχολείο δεν θα χρειαστώ εγώ τον εν λόγω εξοπλισμό; Τι αδικία είναι αυτή;! Δεν το καταλαβαίνω αυτό….Δεν επιλέγουμε εμείς που θα προσληφθουμε (αν θα είναι σχολείο ή ΚΕΔΑΣΥ, αλλά το υπουργείο) και φυσικά είναι απαράδεκτο αν δεν δικαιούμαι το voucher γιατί βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής…. Δεν θα ήθελα ούτε καν να σκεφτώ ότι υπάρχει η πιθανότητα να είναι αυτή η αιτία….ποιος είναι αρμόδιος να κρίνει το γεγονός ότι επειδή έγινα μητέρα κ βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν έχω το δικαίωμα να λάβω αυτό το voucher?! Τι ρατσισμός είναι αυτός για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά…Παρακαλώ πολύ όπως με ενημερώσετε άμεσα τον λόγο που δεν μπορώ να υποβάλλω αίτηση. Ευχαριστώ

    Σχολιάστε
  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟ my skoool ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ bausser ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ. ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *